Dag 12 - 2011 i text och bild

2011 har varit ett helt okej år! Ska göra 2012 ännu bättre. Hela året har varit ganska vanligt, förutom att jag flyttade och bytte skola då...
Åkte till skåne en vecka med Maja i Juli, Sen åkte jag och mamma en endags kryssning till Finland i Augusti. Annars har jag bara varit i Stockholm och på Gotland under 2011.

Jag och Freja när hon fyllde 19 i Mars, Vi var på ikea.

Tog bilden i Maj/Juni

Freja tog studenten i Juni

Bild från första doppet i sommar, nästa år ska jag ta det första doppet tidigare

Dag 11 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just NU

Vad jag vill ha just nu, är ganska nöjd. Ett kort inlägg men vill inte ha så mycket nu, bara en resa till ekvatorn en vecka men det får bli någon annan dag ;) Fast lite godis skulle vara gott...

Beck, levande begravd

Åkte ner till Gotland idag! Är här ett par dagar, till onsdag tror jag. Nu ligger i alla fall jag och syrran i varsin ände av hennes stooora och myyyysiga soffa, vi tittar på en beck film. JAg hänger med ganska mycket i filmen men Freja fattar ingenting. Vi spolade tillbaka förut för att hon inte fattade och nu sa hon precis att hon inte hade kollat...

Dag 10 - Min bästa utomlandsresa

Det står mellan Egypten och England, har svårt att välja för båda resorna var bra. Men jag har inga bra bilder från England så jag lägger in ett par från Egypten... I mars/april blir det 4 år sedan.

*Puzz*

Hej! åkte in till söder vid två tiden. Gick först till kyrkogården och sedan kollade jag runt i lite affärer på Götgatan. Köpte lite saker på Gina och Monki, nu blir det maaaaat :) ciao!

haha, fastnade inte på bild idag så det fick bli en liten puss ;). *Puzz*

Dag 9 - Mitt favoritprogram – och varför

Vänner är mitt favoritprogram, I love it! När jag var mindre tyckte jag inte om Vänner, men jag var ju ändå 5-6 år kunde knappt läsa och nästan ingen engelska. Men nu tycker jag om det för att... hmm... tycker om allt, humorn, karaktärerna, skådespelarna, handlingen mm.
Jag önskade mig boxern av mamma när jag fyllde 12 år. Fyller år i maj men fick den två månader tidigare så i mars blir det tre år tillsammans <3 Man kan se att den är sliten(använd), den håller nästan på att gå sönder under locket. På bilden kan man se det i mitten på kanterna.

NU

Smyckesträd

Smyckesträd, Åhlens

Dag 8 - Mitt favoritminne

Det finns två minnen jag kommer att tänka på, ett av minnena är lite mer personligt. Men det andra minnet är när vi var i Åre över julen för två år sedan.

Freja i en backe

Tror detta var julafton, blir glad av bilden :)
Jag i en backe

Dag 7 - 10 saker jag vill göra i livet

10 saker jag vill göra i livet, vissa av sakerna vill jag mer än de andra och sen finns det lite fler sakeer jag vill göra. Det är inte i ordning.
 • Hoppa fallskärm
 • Besöka alla stater i USA
 • Bo i drömhuset
 • Åka till en flygplats och ta ett randomflyg utomlands
 • Göra något väldigt knasigt
 • Lära mig ett till språk
 • Åka jorden runt
 • Gå runt i stan utklädd på en helt vanlig dag
 • Träffa Jennifer Aniston
 • Äga ett våffeljärn
Planerar att hoppa i vår/sommar, får se då men det skulle vara så jävla roligt!

Born to be wild

Har kommit hem från rean nu. Fick med mig ett par tröjor, en morgonrock och ett smyckesträd. Köpte en "Born to be wild" tröja, vet inte om det är min stil men snygg är den! :)

God mellandags rea ;)

Denna dag har varit en skön hemmadag. Långpomenad och sedan filmmys. Vi hyrde två irene huss och en maria wern. Vi såg två irene huss idag och vi såg tre i torsdags så vi har blivit helt galna i irene huss och det verkar som att vi nu kommer bli helt galna i maria wern, haha. De är i alla fall bra :)
Imorgon blir det mellandagsrea! Många har längtat till julen så att de knappt kan sitta still, jag kan inte sitta still för att jag längtar till rean, någon mer som känner så?

Syrran och jag i onsdags

Dag 6 - En artist jag tycker om och enligt mig den bästa låten

En artist jag tycker om, Beyonce säger jag då. Hennes röst, hennes stil, bla är varför jag tycker om henne. Hennes låtar Love on top och Single ladies (put a ring on it), hur sköna är inte de? Jag blir heller aldrig trött på henns låtar, hur mycket jag än lyssnar på dem. Den bästa låten, tycker bäst om halo och If i were a boy. Men får nog säga att jag tycker Halo är den bästa av hennes låtar.

Stuck On Fuckin' You

Dag 5 - Något som får mig att må bra

Det finns massor med saker som får mig att må bra, och det är ju olika beroende på varför man mår dåligt.  Men ett par saker som i stort sett alltid får mig att må bra är serien "Vänner", mina katter Prillan och Gracie och vänner. Om man mår dåligt och man pratar med en kompis (varken det är om varför man mår dåligt eller inte) blir man ofta glad, eller om man sätter på ett avsnitt vänner och kan bara stunta i allt som är runt omkring en.
Slänger in en bild på mig och Maja från sommaren

Dag 4 - Min favorit film

(lite försenad. Hade ingen lust att blogga igår, personliga skäl)
Min favoritfilm, jag har massor med filmer jag tycker om på olika sätt. Men favoriten är nog ändå "50 first dates". Den är rolig, romantisk och det han gör är så jävla fint. Jag tror jag bara sett den tre gånger men har bölat varje gång i slutet. Jag måste se den snart igen, rekomenderar den starkt!

Dag 3 - Mitt drömbröllop

Hmm, mitt drömbröllop är nog i naturen. En strand, skog, park eller någon annastans ute...


Hälsans hus

Har varit med syrran inne i stan idag. Först gjorde vi ett ärende och efter det gick vi och åt på hälsans hus. De har sån jäkla god mat där och man har utsikt från slussen till djurgården. Efter det gick vi i lite affärer men vi ska vänta till rean som startar på måndagen. Nu ska vi titta på en irene huss film vi hyrde nere i centrum. Har laddat upp med mjölk och frukt :)

 

Hmm...

Lovet har börjat, fett skönt. Jag har en del inplanerat, tror det blir Gotland på nyrår wihooo. Ska möta syrran vid tåget om drygt en halvtimme. Tänker leka llite med hennes mobilkamera också sen, tycker iphone har en sån bra kamera. Om jag skulle skaffa en iphone skulle den första anledningen vara kameran tror jag tihih.
Blink blink*

Kärlek

Love On Top

International Love

Dag 2 - Min nästa utomlandsresa.

(gjorde någonting med texten så det övre stycket har små bokstäver eller något...)
För några veckor sedan bokade vi flygbilljetter till USA. Vi åker i april när påsklovet börjar och så kommer vi hem sista april tror jag det var. Min drömresa är att åka genom USA och det ska bli så jäklllla roligt att åka runt och bara göra det vi vill. Vi kommer antagligen åka till Mexico och Canada också eftersom vi ändå är där, vi tänkte först bara åka till Canada men mamma sa sen "varför inte åka till Mexico också". Fan va glad jag blev när hon sa det :)!
Vi har som sagt bokat billjetter men det känns ändå så overkligt eftersom jag velat detta väldiiigt länge. Jag hoppas verkligen att katjakaj vulkanen på Island inte får ett askutbrott IGEN! I april 2010 skulle vi åkt till Tunisien men neeeej, en jävla vulkan ska spy ut aska så att alla flyg blir inställda...


Bloggdesign åt syrran

Maja gissade rätt i ett inlägg (länk till inlägget), och svaret var USA! berättar mer om det imorgon när jag ska skriva om min nästa utlandsresa. HÄR ÄR EN LÄNK TILL MAJA!!!!

Måste börja med en bloggdesign åt syrran nu, ciao!

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig

 • Jag säger "eta" istället för "äta"
 • Jag har bott på 8 olika ställen (hus/lägenheter)
 • Jag tycker om att titta upp bland stjärnorna
 • För några år sedan sa jag "pip" istället för svärord
 • Jag har typ 5 saker jag vill jobba som och inget är likt det andra
 • Den längsta tiden jag bloggat är när jag och en kompis startade en blogg för två år sedan, vi hade bloggen i ett halvår
 • Jag brukar stava "Sverige", så här "Svergie"
 • När jag skrev punkten över var jag tvungen att gå in på google för att veta hur det stavas, när jag gick in på google såg jag att jag hade skrivit fel...
 • För några år sedan hatade jag att köpa kläder och nu älskar jag det
 • Jag har inget bollsinne

20 dagar, 20 saker

Har bestämt mig för att göra en sån här "en sak för varje dag" i 20 dagar. Kikade runt lite på nätet och satt ihop 19 punkter som jag tänker skriva om. Jag börjar imorgon (20/12).

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 - Min nästa utomlandsresa.
Dag 3 - Mitt drömbröllop.
Dag 4 - Min favorit film.
Dag 5 - Något som får mig att må bra.
Dag 6 - En artist jag tycker om och enligt mig den bästa låten.
Dag 7 - 10 saker jag vill göra i livet.
Dag 8 - Mitt favoritminne.
Dag 9 - Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 10 - Min bästa utomlandsresa.
Dag 11 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just NU.
Dag 12 - 2011 i text och bild.
Dag 13 - En sak jag älskar från min garderob.
Dag 14 - Någonting som jag vill göra just NU.
Dag 15 - En bild som gör mig glad.
Dag 16 - En bild från dagen.
Dag 17 - Bilder på mig från när jag var yngre.
Dag 18 -
Dag 19 - Mina mål, drömmar och önskningar.
Dag 20 - Min favorit plats på jorden.
Lämnade dag 18 tom för jag tänkte att ni kunde ge förslag och så väljer jag ut ett, länkar även personen i det inlägget :).

Every day i`m dumblin`

Just nu ser jag fram emot två saker väldiiiiigt mycket, en sak kommer förhoppningsvis hända på jullovet men den andra saken händer i april... Här kommer lite bilder i alla fall på saken som händer på jullovet :) HARRY POTTER MARATON!!!!

Någon som vet vad som händer i april???? Om någon gissar rätt länkar jag personen, har väldiigt många läsare (NOT :P) heheheheheh... Men jag lägger in lite ledtrådar då och då :) kika in snart igen! hej svejs

Wild Ones

The One That Got Away

Picture of the day- från somras

Hittade denna bild på mig på DENNA BLOGG!!!!!
Bilden tog Maja på mig när vi var i skåne i somras.
RSS 2.0