SHOPPING

Vart lite shopping idag...
Klänning från Bikbok

SNART ÄR DET HÖSTLOV!!!

Två bilder från helgen när jag var på Gotland. Var med syrran hela lördagen men träffade maja ett par timmar på kvällen. Sedan på söndagen kom vi till stan vid ett och hann bara luncha och köra en liten sväng förbi hemmakväll och ÖoB, sedan gick båten. Jobbigt att man inte hinner så mycket men får försöka göra lite mer när jag åker ner på höstlovet (har höstlov vecka 44). Någon som vill träffas??? hör av er :)!!!
Två veckor till i skolan och sedan pangboms är jag på Gotland igen! :)

Tårttävling på torget

Filmtips

Tittade på en bra film som gick på trean lördags. En film som var jätte bra och som jag tänker se om.
"Unge Ben Carson växer upp i ett splittrat hem med fattigdom och fördomar, där hans betyg blir sämre och hans hopp falnar. Men hans mor förlorar aldrig tron på honom. Hon inspirerar honom att aldrig ge upp de chanser hon aldrig själv fick, och hjälper honom utveckla sin kreativitet, sin intelligens och allra viktigast, tron på sig själv. Detta självförtroende kom att bli hans gåva och det som fick honom att följa sina drömmar och att bli en av världens ledande neurokirurger." (Text från TV.nu)

Jag idag...

Vill ha!!!

Vill ha dessa två tröjor som kommer från monki. Jag gillar fickan på den grå tröjan, men jag vill inte ha en så mörkgrå färg. Vill ha en lite ljusare grå eller en beige. Sticker till staden i helgen så jag får väl gå och kolla om jag hittar något då.
Jag körde på ett par gråa strumpbyxor och en svart stickad tröja idag, och jag gillar stilen. Så jag vill ha en till tröja som man bara kan ha strumpbyxor till :)

You and I

Måste bara tipsa om denna låt!

Dagens outfit 3/10

(Jag hade en till bild men på den ler jag helt weird ;))

Av någon konstig anledning har jag "fjortisdunk" på min data ;)

Men det är väl helt normalt... eller?

Fråga

Heej undrar bara vilka som brukar gå in här, kan ni skriva ert förnamn ? :) tack
RSS 2.0