Starbucks

Sitter på starbucks nu, vi ska snart gå ut på en liten (kommer nog inte bli så liten...) shoppingrunda. Har vi lust åker vi upp i rockafeller center senare ikväll :)

Bikini

Vad sägs om min nya bikini överdel som jag köpte på Forever 21 igår?

Instagram

Har faktiskt skaffat mig ett instagram konto, så där kan ni följa mig, kanske följer er tillbaka :) heter minnalitzen

Shoppa shoppa och shoppa

Nu är fredagen snart slut här! I onsdags var vi i Washington dc,skriver mer om de när jag kommer hem... Idag var vi uppe i empire state building, jag som både är höjdrädd och hissrädd kanske inte de var de bästa men tror faktiskt de är botat nu ;) på söndag åker vi hem så imorgon ska vi ta en skön dag i central park! Ha de bäst!

NY

Kom till New york igår. Fick en härlig dag med sol och promenad över Brooklyn bridge och tillbaka, var vilse i chinatown mm. 

De öser ner här, kl är lite över fyra här och vi har inte gjort så mycket idag. Vi ska försöka sticka till något köpcentrum eller gå runt i några andra affärer, vad passar bättre än shopping en regning dag? ... okej kanske bullar och varm choklad framför en film hehhe.

Kommer inte skriva så mycket mer de här dagarna vi ska njuta av den här sista veckan här (en vecka idag tills vi åker hem), vi vill  inte känna att vi missade något sen...


Från Grand canyon

San diego

Vi var i San diego i två-tre dagar. Vi åkte över till Tijuana i Mexico några timmar en dag, vi gick bara runt lite där. Så det var kul att vara i Mexico också :). Tog några bilder som kanske kommer upp någon gång, har inte lagt in de än...

I San Diego gjorde vi inte så mycket mer än att bara hänga i staden och lite shopping i två utomhusköpcentrum också. Gillar staden jättemycket! 

 

Vegas baby

Vi har det jättte roligt och mysigt här borta i staterna, hinner dock inte blogga så mycket men vill ju ta till vara på tiden här borta! :) Igår var det en vecka sedan vi kom och imorgon är det två veckor tills vi ska åka hem. Fattar inte riktigt, TVÅ veckor till, det är ju jätte länge men det ska bli roligt. Vi ska ta till vara på tiden när vi är här och tänk vad mycket mer vi kommer få uppleva. 

vi har gjort klart californien och är nu i las vegas. Den här staden ska man nog uppleva när man är lite äldre men får åka hit igen då :) Ne men det är faktiskt massor med folk som är under 21 här och anledningen till att vi åkte hit var att vi vill se grand canyon. Man kan åka till tex fluggstuff också men vi tänkte att det blir roligare att åka hit....

Imorgon åker vi till Grand canyon en heldag och idag ska vi bara hänga i staden på the strip och köpcentrum. kl är bara 13 här... 

PS. Hörde att det är snö i stockholm, är det de i hela landet? höhöhöh 

PSS. Faktiskt är de inte så jätte varmt här heller, kan inte gå i shorts... men det ska bli varmare i veckan kanske jag hinner sola innan vi ska upp till canada och niagara fallen.


Santa monica och hollywood

I måndags var vi då i LA. Vi började dagen med att åka till Santa monica beach/santa monica pier, kommer ihåg att piren var med i GTA så det var jätte roligt att få vara där! :)

 

Efter det åkte vi till hollywood walk of fame och gick runt där. VI sprang runt och letade efter Jennifer Anistons stjärna som vi hittade till slut, hihi!

 

Santa monica piren i bakgrunden

Hollywood skylten i bakgrunden

Vid Jennifer Anistons på walk of fame

Dont worry about a thing...

Heej sitter på starbucks i san diego just nu med en smoothie! Bob marley spelas i högtalarna och några sjunger med, såå mysigt! :) ska snart lägga in lite bilder från LA, och jag ska även skriva lite vad vi gjorde igår!

Fler bilder

San Francisco

Vi kom med flyget till SF kl 12 på fredagen. Vi kom fram till stället vi bodde på vid två tiden, vi bodde precis innanför chinatown i SF. Vi gick bara en liten promenad i området, käkade på en restaurang där jag åt den godaste pastan jag ätit! så god!

Ingången till chinatown

På lördagen åkte vi till Baker beach, hade läst att det var fin utsikt över golden gate bron så vi tänkte kolla om det stämde. Bussen åkte sedan förbi en annan utsiktplats som log precis vid bron, vi gick av där och tog lite kort. Roligt att se bron från två ställen :)! 

Vi testade ostron på en restaurang i Fisherman's wharf, första gången jag åt det. De vi åt var grillade med en bbc sås. Sedan gick vi runt lite i SF.
Bron från baker beach

Amerikansk frukost// Sallad// Ostron// Mac 'n' cheese (inte pastan från första dagen)

Kabelvagn

Transamerica pyramid, kontorsbyggnad som är byggd som en pyramid

Mer bilder från SF kommer någon annan gång.

påväg till L.A.

Vi sitter på en buss just nu som ska ta oss till los angeles. Vi har varit två dagar i sf, hade det jätte trveligt där! Men nu är vi påväg till L.A och det hade vi bestämt i förväg. Det finns så mycket att skriva men kan inte skriva allt, hehe. har precis lagt in alla bilderna på datan, håller på att gå igenom dem men det är en ganska skumpig buss resa så kommer inte kunna gå igenom alla...

Uppdaterar i ett par inlägg under dagen eller någon annan dag om bilder mm i sf!

Framme

Heej vi är i san francisco nu, jätte fint här. vi har precis ätit amerikansk frukost, kl är halv tio på morgonen här. 'Berättar mer senare, vi ska sticka ut nu och kolla på golden gate bron och lite andra saker. Flygresan gick jätte bra den med, hare bra! ska försöksa lägga in lite bilder senare också!

Glad påsk

Har spanska just nu. Om jag hittar wifi på arlanda kanske jag uppdaterar ikväll annars skriver jag från staterna. Ha en jätte bra påsk!

Giveyourheartabreak

Tagga tagga tagga

Heeej! Läget? själv är de bra, åker på fredag! wihooo...

Ska packa ikväll och det sista imorgon när jag kommer hem från skolan, och så sticker vi ut till arlanda imorgon kväll, sover där och morgonflyg till Amsterdam och där blir det byte av flyg till San fransisco! :)

Åhh kommer vara ganska varmt så kommer kunna gå runt i shorts och kanske sola, vi ska bara vara i sf i två dagar. Alltså sticker vi därifrån på söndag men kommer berätta mer och självklart ta bilder mm som kommer upp här. 

Kommer försöka uppdatera när jag är där och ska försöka lägga upp bilder så kika in! Men varken jag uppdaterar där mycket eller lite kommer det upp ett inlägg sen när jag kommer hem där jag berättar lite kort om allt.

Don't judge my path if you haven't walked my journey

tihihihi

Smått och gott

Håller på att packa lite smått, bestämmer vad jag ska ha med mig och lite så på fre! Haha det är nästan omöjligt att prata bikinisar med mamma, men vet i alla fall vilken underdel som ska med...

Gjorde klart matteläxorna som jag varit försenad med idag och igår också, så de är bra! :) Fixat musik till mobilen, och så ska jag köpa usb- minne någon dag, får se när jag hinner...

Bild från arkivet

RSS 2.0