Börjat dansa igen

Hej! jag har faktiskt börjat på dans igen, denna gång blev det balett! Var där ikväll och tycker det är ganska roligt :) Jag hoppas det är någonting som jag håller kvar vid...

Nu ska jag skriva klart en eng uppgift som ska vara inlämnad imorgon, har ingen aning om vad jag ska skriva. Man ska själv hitta på slutet av en "kort berättelse", ganska svårt tycker jag eftersom man kan inte vara hur fri som helst. Sedan ska det hänga ihop också, så att det blir en röd tråd i det hela.

Francesca floral

Från Bikbok

Govinda

Ätiti på Govinda med mamma, de har verkligen god mat där. Det ligger vid fridhemsplan, rekomenderar det starkt!
Jätte gott!


Tralalala

Ska gå om fem min för ska möta upp mamma inne i stan, vi tänkte äta på Govinda. Ciao!

I Won't Give up

2+2= ♥

Har gjort den jädra matte läxan nu, när man äntligen gjort klart den och man vill bara skrika jaaaaa och hoppa upp och springa runt (ni vet känslan?) så jaha ne då ska man rätta den också... Och så ser man hur många fel man har också, haha.

Mud Mask

Har tagit ett varmt bad precis och nu sitter jag med en ansiktsmask i facet. Ska snart ta av den och sedan tänker jag sätta mig med ett glas mjölk och göra lite läxor!

Måste skaffa nytt badskum, börjar ta slut. Jag har haft det i tre månader så det är i alla fall drygt, great! :)

Drive by

Bara liiiiiiittteee avis!

Måndag... igen! Syrran åkte till Thailand idag, bara lite lite avis. Haha ne men skulle faktiskt varit ännu mer avundsjuk om det inte skulle vara så att vi "snart" åker! :) Vet inte hur länge hon ska vara borta men antagligen ses vi igen i mars eller maj någon gång...

Det blev hål i väggen

Knasig mamma ♥

Frisörsalongen jag gått till det senaste halvåret har tydligen stängt på söndagar så det får bli i veckan eller lör. Annars då, jag tvättade idag, lite stolt faktiskt. Syrran lärde sig tvätta för ett halvår sedan och jag får en månad sen, ligger fyra och ett halvt år före henne känns det som ;). Och när jag skulle hämta det sista från tumlaren frågar mamma om hon ska hjälpa till att bära, konkade på en stor säck till tvättstugan men när man ska tillbaka med ungefär en tredjedel, ja det är då det blir jobbigt. Såg sedan att hon stod och tittade in genom fönstret, hon är så gullig!♥ Längtar till april då jag och hon får tre underbara veckor utomlands tillsammans, hihi :)!

Nu ligger jag i en nybäddad säng, Gracie ligger bredvid på golvet. Ska skriva en sak på datan och sedan kanske jag ser ett avsnitt gossip girl, criminal minds eller något annat bra program.

 

 

Sötis! ♥

Tacos

Jag syrran och hennes kompis gjorde tacos förut, åt en blev sedan mätt (ovanligt:ja), gott var det! Får se om jag går och klipper mig imorgon, måste göras snart och kan lika bra passa på imorgon!

(slänger in en bild från i torsdags också)

OHlala

Måste bara visa denna sko, den är från DinSko och den kommer i butik först i maj tror jag det var. Men visst är den snygg? Gaahhhh!! Den finns i andra färger också, gå in på dinsko på facebook och kolla :)

Måste skyyyynda mig

Tänkte bara uppdatera en snabbis, ska gå om typ 5 min för att hinna med tåget. Ska gå på någon "öppet hus sak"...

Titanium

One more time

Han sjunger så jädra bra!

Want U back

Bättre sent än aldrig :)

Har skaffat blogresponse, så fråga mig frågor om du vill! Du kan vara anonym eller inte, det bestämmer du själv! :) Klicka på bilden ovan så kommer du dit, det finns en länk längst ner på menyn så där kan man också klicka in.

WOODSTOCK BAG

Ursnygg väska som finns på Bikbok, vad tycker ni? Hot or Not?

Pizza hut

Hejsan! Det var längesen jag och mamma gick ut och åt så vi kände för att sticka till pizza hut. Så vi satt där och åt vid tre-tiden, pratade och sånt. Mysigt. Tog en jääätte goood pasta, mums! Imorgon är det skola igen, som vanligt haha.

Tävling på nickys.se

Måste tipsa om en jätte bra blogg som har en tävling just nu där man kan vinna en bikini. Har läst bloggen ett tag nu och tycker ni ska gå in och kolla, den är verkligen bra! Klicka Här för att komma till tävlingen.

Man kan vinna en liknande twisted bikini som på bilden. Tycker de är jätte snygga, vad tycker ni? :)


Gaaahhhhh

Gahhhhh kom precis på vad jag vill gör i livet!!!! j*vlar vilken känsla när jag kom på det! :D

(bild från igår)

Young, wild and free!

Fredag den trettonde

Lite otur hade man ändå idag...
Shrek is the best fairytale, he teaches you that no one needs to be perfect to have a happily ever after.

Vanlig VS Svartvitt

En ganska vanlig onsdag har det varit, ska läsa lite snart. Hållt på med två böcker sedan oktober och de är inte speciellt långa,sist jag läste i den ena var en månad sedan och måste läsa klart dem nu. Någon annan som har en bok liggandes som man läser typ en gång per månad ur?

do it

Vart fan har p!nk tagit vägen?

Tut tut... se upp för dårarna!

Har lagt in en bild och lite text i menyn men jag kan inte se det än så om det ser konstigt ut fixar jag det imorgon :) Ska se något avsnitt vänner nu och sedan sova, god natt!
Haha! Var tvungen att lägga in den här bilden. Jag gjorde den i dagis, det ska föreställa en bil (däcken har lossnat), jag sitter i mitten och så skulle det föreställa min man och mitt barn...hmm. Hittade den hos mommo förra veckan.

DH

Kom precis hem från skolan, har gjort mellis och ska se Desperate Housewives nu. Har verkligen saknat DH, det är ju det som är höjdpunkten på måndagar!

Hej svejs på en stund!

Solo

Måste städa lite nu för snart kommer mamma hem, sedan tänkte jag sätta mig i soffan med mango och tidningen SOLO. Hur ser eran söndagskväll ut? :)

Dag 20 - Min favorit plats på jorden

För några år sedan gick jag och min mormor några gånger på stranden vid eksta på Gotland (vet inte alls om det heter Eksta men det heter ekstakusten... det ligger i alla fall söder om Klintehamn). Jag kommer inte ihåg hur många gånger vi gick där men jag har varit där två gånger två år i rad för några år sedan. Vi gjorde matsäck, mackor, hemmagjorda bullar och O'boy. Vi gick vid klipporna och stranden och jag har aldrig haft de bättre! Jag har ingen bild därifrån och hittar ingen som är stor nog så jag lägger in en bild jag tog sist när jag var på högklint som var när jag precis hade börjat sjuan.

Rött från HM

Tycker denna blus från HM är snygg! Den finns i fyra färger, jag skulle gärna vilja ha den här röda eller den vita. Jag skulle nog ha den på sommaren till ett par shorts eller när det är lite kallare till svarta byxor och en svart skinnjacka.

Dag 19 - Mina mål, drömmar och önskningar

Live- Experience things, make mistakes and do crazy things

Love- Be with the people that you loves and loves you back

Laugh- Be happy and strive for that moment when you can't stop smiling

 

Uppdatering: Detta är mina mål, drömmar och önskningar. Tycker det symboliserar på vad som är viktigt för mig och låter det tala för sig själv :)


Dag 18 - Snyggaste kändis killen i Sverige

Gjorde dag 17 igår men skulle igentligen gjort den i förrgår, och jag gjorde inte dag 18 igår som jag igentligen skulle gjort. Så jag jag gör 18 och 19 idag och avslutar den här saken imorgon.
Lät Maja bestämma vad det det skulle vara för något. Hon sa att jag skulle säga vem den snyggaste kändis killen i Sverige är. Men jag vet inte alls så jag slänger bara in en bild på Seth i Eclipse och breaking dawn...

Dag 17 - Bilder på mig från när jag var yngre

Nytt från igår

Svart skinnjacka, HM

Dag 16 - En bild från dagen

Ska snart hoppa på båten

Snart kommer Maja och hämtar mig så ska vi åka till Visby och hoppa på båten. Hon följer med mig upp och stannar tills på lördag (tror jag det var), det ska bli roligt! Jag har gjort mig i ordning och ska bara packa nu och så är jag klar. Det är värsta stormen ute så vi kommer väl rulla runt på golvet och må illa men det blir bara roligt, vi var ju aldrig på grönan i somras ;)

En liten fika på ett fik som kallas Fiket

Har varit i stan idag och fikat med Agnes och Freja! Verkligen urmysigt! vi satt och pratade i två timmar tror jag det var, sist vi träffades var i början av höstterminen.
Sen har jag och Maja bara suttit och flummat i någon/några timmar (man håller ju inte reda på tiden), vi satt och spammade varandra på fb. Btw fick veta att min IQ är 0 :( lite synd...
*How you doing?*

Dag 15 - En bild som gör mig glad

Hur kan man inte bli glad?? heh jag och maja satt och skrattade åt denna billd en vecka i somras och det gör jag ännu! Vad tycker ni? är den rolig eller är det bara vi som har konstig humor?? :)

Dag 14 - Någonting som jag vill göra just NU

Åhh jag skulle vilja åka till medelhavet en vecka. Spanien, Grekland elller södra Frankrike skulle vara härligt! Tänk att bara sticka iväg helt oplanerat och välja resemål när man är på flygplatsen eller dagen innan. Jojo sånt får jag vänta med tills jag blir äldre dock, men man vet ju aldrig...
Tre bilder från sommaren 2011

Dag 13 - En sak jag älskar från min garderob

Jag är inte hemma just nu och glömde ta kort på något jag älskar från min "garderob" (har ingen garderob, har två byråar och en klädställning). Men har kollat igenom lite bilder och den här klänningen jag har på bilden tycker jag om. Tycker den sitter fint och kan användas under hela året, synd bara att jag inte använder den... men får väl börja med det!

Chillar med Herke

Är hos  min mormor nu. Herke ligger i min famn och jag bara chillar. Tror det blir kvällsmat snart...

Sötaste Herke som blir 7 i vår, tänk vad tiden går snabbt

Veckans nya sak, 2012

Jag har startat en ny kategori, döpte den till "Veckans nya sak, 2012". Jag skulle helst vilja uppdatera den varje dag med en ny sak men det är inte säkert jag har en ny sak varje dag... Men jag tänker försöka göra en helt ny sak varje vecka. Det kan vara allt från att jag lärt mig något nytt till att jag ätiti något jag inte har eller brukar äta. Det kan också bara vara en ny bild jag tagit. Låter tråkigt men det är roligt att titta tillbaka på när året gått ( i alla fall för mig ).

Always go forward, if you do not know which way, do not go back. Stand still for a while and then take the right path


RSS 2.0