Hos mormor!

Hej jag är hos min mormor nu på gotland. Stannar här tills sön eller lör får se. 

packade ner en bok förut som jag hållt på att läsa ett tag. Bestämde mig för att jag skulle läsa klart den nu på lovet och sedan se filmen nästa veckan. Men vilken film om inte den visas på båten! Så jag har läst halva boken och sett hela filmen. Sen skulle filmen vara sorglig också. Fast skulle jag läst klart boken skulle jag gråtit då med men nu satt ju typ alla och grät. Men jag kommer ändå storböla när jag läser resten av boken sen!
Gissa vem som till 99% snart ska köpa en ny kamera! :)

Fri

Part of me

Hello! Jag har fixat lite med designen, bara lagt in ny header och profilbild. Hiss/Diss?

En dag kvar!

Sitter och lyssnar på musik just nu, ska börja plugga snart. En dag till i skolan och sedan är det lov, Känns hur najs som helst! Efter lovet är det skola en vecka (med minst två prov, plugga plugga) och sedan sticker jag ut på prao i två veckor. Vårterminen i sig ser ganska soft ut ( med ledigheter och sådant) och det finns mycket jag ser fram emot nu :)


Egna franströjor

Ta en sax och en tröja och börja klippa, superenkelt! (Perfekt tips till när man inte har något att göra ;))

Make them belive

Listen to this!

Turn up the music

Cockiness #2

Skor, Dinsko Shorts, Hollister Linne, ringar, armband och solglasögon, H&M ♥

Lucifer Bracelet

Fullkomligt älskar det här halsbandet som kommer från Bikbok! så snyggt! Vad tycker ni?

Tröjan du hatar

Rosa rosor

Igår åkte jag in till stan en snabbis för att köpa en bikini, jag hittade inte den jag ville ha men köpte en annan som var i samma färg! Sedan gick jag förbi kyrkogården och lämnade rosor på graven. Träffade min farfar där också :)

Nu har jag ätit mat som var soppa och ska läsa lite tror jag. Jag har haft en jätte bra helg, längesen sist den var så här bra!
♥♥♥

"You got to go"

let's pretend it's spring

´
♥ Topp, Gina tricot ♥ Shorts, Bikbok ♥ Skor och Smycken, Monki ♥

10-02-2012

Cockiness

Sitter och pluggar. Läst klart ur en bok vi har på svenskan och nu ska jag ge mig in på SO:n. Det är prov på hinduismen imorgon och jag fattar ingenting, eller ja kan lite men måste lära mig massor med ord och andra saker. Känner mig jätte stressad just nu, läxor och prov hela veckan, och om två månader är det påsklov. Har jätte många saker som ska fixas innan lovet, på sportlovet ska jag ner till Gotland sen har jag prao två veckor i mars och sen finns det massor med andra saker som jag inte ens vill tänka på just nu hehe.
Tur att musik finns, hihi! ^^

Gone baby gone

sitter och ser på Gone baby gone som går på nian just nu, är ganska bra faktiskt! Någon som sett den? :)

Pieces makes it right

Tröja, Bikbok ♥ Shorts, H&M ♥ Skor, Converse
Solglasögon, Örhänge, Ring, Skärp, Armband, Väska, Pieces

Where have you been

Skön dag

Jag håller på att titta igenom lite avsnitt från serier jag missat, sett igenom gossip girl och the lying game (som jag rekomenderar grymt mycket) nu tittar jag på the vampire diaries. Det blir melodifestivalen ikväll med massor med go mat. Vad händer för er ikväll?
Bild från när jag och mamma var ute och gick på sjön förut

Två turkosa detaljer

♥ Skor, bikbok ♥ Byxor, H&M ♥ Blus, Monki ♥ Ringar, väska och skärp, Lindex ♥

Hey Ya

Sommarkläder på vintern

Det är fredag imorgon, wihoo! ska sticka in till stan någon dag i helgen och köpa en ny bikini tror jag. Har ni sett så mycket snyggt som finns ute i affärerna nu? jag tycker det finns massor med snyggt, vill börja köpa sommarkläder nu men försöker spara pengar till usa i april (det är då jag ska köpa alla sommarkläder haha!). Förra året gick jag och köpte massor innan det hade blivit varmt och det fanns saker jag aldrig använde i somras. Så nu har jag bestämt att bara köpa en bikini för att den inte ska ta slut... Brukar ni börja köpa sommarkläder på vintern bara för att det finns så mycket snyggt? :)

Jag har tagit min dagliga titt bland bloggar och tänkte träna nu. Sedan blir det läxor!

RSS 2.0